About
‘Crazy dancing. Deep talks. Silly talks. Big heart. Sparkling eyes. Delirious curls. Ears to lend. Wild loving dreams. Amazing adventures. Soulpod follower. Dutch passport, borderless curiosity.’

Wie ben ik?

Ik ben Sandra, de schrijfster van de verhalen die je op deze blog kunt lezen. Altijd reizende, op zoek naar inspiratie en nieuwe avonturen ergens op deze knappe aardbol. Ik deel mijn ervaringen graag met je in de vorm van mooie woorden, prachtige zinnen en poëtische teksten voorzien van visueel beeld. Geboren met een Nederlands paspoort én een grenzeloze nieuwsgierigheid naar andere culturen, landen en mensen.

Ik zet graag woorden op papier over de plaatsen die ik bezoek, inclusief de gedachten en gevoelens die daarmee gepaard gaan. Voor mij is het leven een avontuurlijke reis waarbij je zowel intern als extern een aantal kilometers af hebt te leggen. Ik geloof niet dat het een los staat van het ander en voor mij is dat het meest mooie aan reizen maken: het laat me voelen, denken, ervaren, zien en groeien als mens.

Momenten van stilte

Naast dat ik enorm hou van mensen om mij heen, vind ik momenten van stilte ook heel belangrijk. Tijd om te verwerken wat ik zie en durven te voelen wat ik mee maak. Meerdaagse meditatie retreats, een yoga opleiding in India en een nacht spenderen in de stille woestijn zijn geen vreemden voor me. Dit soort activiteiten combineren met het leven in een snelle, digitale wereld is een uitdaging voor me waar ik dagelijks mijn balans in probeer te vinden. Tussen dit balanceren in de (kleine) geluksmomentjes vinden is mijn doel.

Leer mij kennen

In de natuur voel ik me in mijn element. Bergen, woestijnen, groene weides, bomen, meren, de oceaan: het zijn stuk voor stuk favorieten. In steden zoek ik graag naar bohemian hotspots zoals tweedehands winkeltjes en fijne vegetarische lunchzaakjes. Ik houd van de geur van platenzaken, dwaal graag rond in oude bibliotheken en heb een zwak voor historische voetgangerstunnels.

Ik leef hard en met hart. Zonder af en toe te dalen zou ik niet weten hoe hoog mijn pieken zouden kunnen zijn. Ik raas graag op die manier door het leven en probeer te genieten van elk moment. Ik nodig je uit om mee te zoeken, te vinden, te dromen en te doen. Om je los te maken van dingen waarvan je misschien altijd dacht dat ze waar waren maar nu niet meer voor je gelden. Om je eigen keuzes te durven maken, hoe eng soms ook. Ik hoor graag waar jouw hart sneller van gaat kloppen, wat je ogen doet stralen en je lijf doet laten dansen.

Landen die ik heb bezocht

Voor 2017: Duitsland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, Spanje, Italië, Portugal, Zuid-AfrikaNamibië, Lesotho, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië, België, Macedonië, Polen, Griekenland, Turkije en Denemarken, Thailand, Cambodja, Laos, Vietnam, MyanmarMarokko, New York (USA), Italië, India, Londen (UK), Berlijn (Duitsland) , Gdansk (Polen), Noord Cyprus, Thailand, Maleisië, Singapore, Filipijnen, Indonesië, Australië

2017 & een deel van 2018 // Australië & Nieuw Zeeland

2018 // Antwerpen (België), Hamburg (Duitsland) 2x, Oostenrijk, Mechelen & Brussel (België), Kopenhagen (Denemarken), Bengtsfors & Stockholm (Zweden), Barcelona (Spanje), Allicante (Spanje), Tenerife (Spanje), Kaap Verdië, Brazilië en Argentinië.

Geplande trips

Januari – Maart 2019: Argentinië, Chili en Patagonië.

April 2019: Lissabon (Portugal).

The Boho Guide

Ik schrijf ook artikelen voor de Boho Guide. Vind in deze guide de ultieme collectie van de meest inspirerende boho spots ter wereld om te overnachten, te eten of te genieten van de natuur, persoonlijk uitgezocht door mij en een aantal andere gypsy wanderers. Dit is de gids voor dromers, de doeners, de wilde nomaden, de vrije geesten en de liefhebbers van een simpel leven.

Meetings in the Sun

Sinds kort ben ik ook actief op het Digitale Nomad platform Meetings in the Sun. Samen hebben wij de missie om hèt platform en community rondom remote work te worden van Nederland. Meetings in the Sun gelooft dat remote werken steeds meer de norm gaat worden en dat mensen die vrijheid gaan gebruiken om meer van de wereld te zien en internationale connecties aan te gaan. Wij geloven dat je op heel veel verschillende manieren invulling kunt geven aan de term “Digital Nomad” – als business owner, freelancers, maar ook in loondienst. Met een huis ergens op de wereld waar je terugkomt na en voor elke (verre) reis of al trekkend zonder vaste basis. Het kan allemaal. En over al die verschillende manieren delen we informatie en inspiratie.

Wil je weten waar ik nu ronddwaal? Volg me via een van de sociale kanalen of neem contact met mij op.

social_01social_04