Inspiratie

Inspiratie // Human Documentaire

Op deze pagina deel ik video’s en teksten waarbij ik weg kan dromen, tranen weg moet vegen of welke een glimlach op mijn gezicht doet laten verschijnen. Video’s die mijn ogen doen laten stralen en me inspiratie geven. Teksten waardoor ik geen woorden meer weet uit te spreken en me achterlaten in stilte. Vandaag: de Human documentaire.

Wat is het dat ons mensen maakt? Is het omdat we liefhebben? Omdat we vechten? Lachen? Nieuwsgierig zijn? Filmmaker en artiest Yann Arthus-Bertrand zocht een antwoord op deze vragen. Hij interviewde meer dan 2000 mannen en vrouwen in 60 landen en dat resulteerde in een prachtige documentaire over de mens en haar dromen, drijfveren, moeilijkheden en angsten.

Yann laat prachtige beelden zien van menselijkheid. Snijdt thema’s aan die on allemaal raken en laat persoonlijke, emotionele verhalen naar boven komen. Liefde, seksualiteit, oorlog, de toekomst van onze planeet: alles komt aan bod in deze driedelige serie die te kijken is via YouTube. Neem er de tijd voor. En geniet mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *