Hartsverhalen, Inner travel

Inner Travel // Mijn hart spreekt

Mijn hart spreekt. Vanochtend werd ik wakker en realiseerde ik me hoe dankbaar ik ben op dit moment. Ik leef mijn leven precies zoals ik dat graag wil, iets wat nog steeds een grote uitdaging is voor mij en vele mensen om mij heen.

Loslaten

Ook al heb ik mijn strubbelingen en dagelijkse onzekerheden, als ik naar het grotere geheel kijk voel ik me sterk. Ik word steeds beter in dingen loslaten die mij niet langer dienen en weet de dingen – of voornamelijk mensen – dicht bij me te houden waar ik zoveel om geef.

Nieuwe reis

Ik ga opnieuw op reis. Komende woensdag neem ik het vliegtuig naar Azië voor zes maanden. In plaats van spijt te hebben van het niet aangaan van kansen die op mijn pad zijn verschenen, voel ik ook dat dingen goed gaan komen wanneer ik terug ben. Dingen zíjn al goed. Hoe dubbel het nu ook voelt: de reislust heeft wederom gezegevierd. Ik geef high-fives aan het universum. Ik zwem in een zee vol mogelijkheden en kijk vol vertrouwen naar de toekomst. De komende tijd zal ik datgene gaan doen waar ik nú zin in heb: rondreizen, me volledig storten op schrijven voor Where Will She Go en The Boho Guide.

Afgelopen jaar heb ik een bijzondere man ontmoet. We kennen elkaar pas een paar maanden en dat leek ons een uitstekende basis om een reis te gaan maken. Samen zullen we de mooie wereld gaan ontdekken, evenals elkaar wereld. Soms word ik er bang van maar hij neemt alles: my good, my bad and my ugly. Er is respect voor elkaars visie op het leven en onze gesprekken zijn de mooiste. We leren, hebben lief en groeien samen. Maar het meeste vertrouwen in hem, in mezelf en in ons krijg ik door onze onweerstaanbare drang naar avonturen. Elk weekend dat we samen zijn geweest was intensief maar leverde altijd de fijnste momenten op. De tijd van onze weekendrelatie is voorbij en nu hebben we de kans om in alle rust samen te kunnen zijn. Je zou kunnen stellen dat zes maanden meteen wel wat veel is, maar ook dat had ik ons niet anders zien doen. Als we gaan, dan gaan we goed. De tijd van het alleen reizen laat ik voor even achter me en ik heb zin om uit te vinden hoe het is om mijn voetsporen op onontdekte bestemmingen neer te zetten met iemand aan mijn zijde.

Doe waar je van droomt

Lieve lezers, ik wil het zo graag nog eens zeggen: there is nothing in this life you are ‘supposed’ to do. Het enige dat belangrijk is, is jezelf zo vaak mogelijk herinneren waar je het meest gelukkig van wordt. Doe precies datgene in het leven waar je van houdt. Als je een schrijver wilt zijn: schrijf. Als je een filmmaker wilt zijn: maak films. En als je een op avontuur wilt gaan……reis.

Wat zegt jouw hart?

 

9 thoughts on “Inner Travel // Mijn hart spreekt

  1. Amen, mooi geschreven! Alvast een goede reis gewenst Sandra en geniet van die bijzondere man want wij gaan hem hier zeker missen. Jullie blog gaan we in de gaten houden! Travel save!

  2. Hi Sandra,

    Heel veel geluk, liefde, plezier en inspiratie op je zoveelste Grote Reis. Fantastisch zeg, een half jaar naar Azie! Zet ‘m op!

    Frans

  3. Ha Sandra, gaaf hoe jij je leven viert! Veel plezier en mooie avonturen toegewenst. Heerlijk om je verhalen te lezen, liefs Wietske

  4. Wauw, wat een mooie en diepe woorden! Ben nu al fan van je schrijfstijl, recht uit het hart. En nieuwsgierig naar je avonturen. Geniet, van de wereld en van (eindelijk) de fijne tijd samen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *