Inspiratie

Inspiratie // Nature is speaking campagne

Op deze pagina deel ik video’s en teksten waarbij ik weg kan dromen, tranen weg moet vegen of welke een glimlach op mijn gezicht doet laten verschijnen. Video’s die mijn ogen doen laten stralen en me inspiratie geven. Teksten waardoor ik geen woorden meer weet uit te spreken en me achterlaten in stilte. Vandaag: de Nature is Speaking campagne.

Conservation International is een non-profit organisatie die zich richt op natuurbehoud. Door middel van hun werk willen ze de biodiversiteit van landschappen, zeeën en oceanen in stand houden. Zij lanceerden bijna een jaar geleden een hele krachtige campagne: Nature is speaking. Are you listening?

De campagne drukt je met je neus op de feiten. De natuur heeft ons niet nodig, maar wij de natuur. Laten we beter voor haar gaan zorgen en haar meer met respect behandelen. Zonder haar zijn we namelijk niets. Naast de rake en heldere boodschap bieden de video’s de meest mooie beelden van de wereld om bij weg te dromen. Het wakkert de wanderlust aan en maakt dat je vanavond nog je rugzak wilt pakken om op avontuur te gaan.

Onder andere Harrison Ford, Kevin Spacey, Robert Redford en Penelope Cruz deden de voice overs van prachtige video’s over oceanen, het regenwoud, het koraalrif en nog meer natuurschoon. Hier op Where Will She Go deel ik de video over Moeder Aarde, maar vergeet zeker de andere zeven niet te kijken. Geniet. Kijk. Maar vooral: luister.

Lees ook het vorige inspiratie artikel over Californië.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *